Hannabecka

Fotoblogg

Jake Bugg

Publicerad 2012-07-11 18:56:54 i Allmänt,

Hittat en ny favoritartist tror jag... Haha. Lite udda musikstil, men jag ääääälskar den! Så underbara låtar. <3
  
 
//becka.

Musiiiik. :D

Publicerad 2012-07-08 22:11:07 i Allmänt,

Kollade igenom min gamla blogg... Haha. - Sweetbeckas.blogg.se om någon skulle vara nyfiken - och hittade en lista med låtar som jag gillade då, samt några Panic! At the disco låtar... Som faktiskt var riktigt bra. :o Länge sen jag lyssnade på Linkin Park - men de är väldigt bra :o
Lyssnar på Panic! At the disco nu i alla fall... Älska. <3
 
Imorgon ska vi till något karamellkokeri. Ska bli kul :)

//becka.

Öland. :D

Publicerad 2012-07-08 18:29:05 i Allmänt,

Hej hej, och återigen - förlåt för dålig uppdatering. Men det får man stå ut med nu när det är sommarlov och så.
Just nu befinner jag mig på Öland på first camp. Vi har våran "fina" husvagn från 81 - den är dock färgad i sjuttiotals färger... Gult och orange - och den här gången har vi faktiskt lyckats få förtältet rakt och fint! Jag och mamma stack iväg med bilen och åkte runt på ön och kollade oss omkring. Det var faktiskt riktigt fint. :) sen kom vi på att matbutikerna kanske stängde tidigt så vi skyndade oss till butiken och STORHANDLADE. Blev tre proppfulla kassar. Haha. Plus att vi tog varsin glass. :) Mums!
Just nu sitter jag med datorn ute medan pappa och Peter fixar med Peters förtält. Det verkar vara mer komplicerat än vårat tält... Men hans är i och för sig från 2000 talet tror jag... Haha. Ska lägga in en bild på husvagnen någon dag så alla kan titta på den och skratta.

Nu ska jag nog sätta mig och skriva på en novell eller berättelse, och kanske ta ett glas cola.

//Becka.

firat oscar

Publicerad 2012-07-01 20:00:03 i Allmänt,

Idag firade vi oscar( min storebror) han fyller 18 imorn men vi firade idag. Badade i poolen när det var fint väder med hela släkten! Imorn ska jag till stan för att åka till något konstigt ställe där jag ska få en sak till mitt knä (jag vet inte vad det heter)

Om

Min profilbild

Hanna och Rebecka

Vi är två tjejer som är 15 och gillar att fota på vår fritid när vi inte gör läxor. Vi hoppas att vi inspirerar er med våra bilder som är redigerade av oss. Vi har tagit alla bilder om det inte står annat, skriv till oss om vi råkar lägga upp en bild som ni har tagit och det inte står det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela