Hannabecka

Fotoblogg

Ut i det kalla vädret

Publicerad 2012-09-27 16:40:41 i Bilder,

Nu drar jag ut med hunden till det kalla vädret!! Usch. Tänkte ta med min kamera så det kanske blir några höst bilder som ni antagligen kommer att få se om jag orkar :) sen ska jag stå för maten ikväll, kommer säkert bli helt misslyckat!  nej nu måste jag gå innan humlan kissar på sig! <3

Dagen

Publicerad 2012-09-26 20:35:10 i Allmänt,

Idag åkte jag hem med Annie, fick reda på att jag inte hade nyckeln när jag stod vid dörren, ringde pappa för att kolla om han var hemma. Han var på jobbet så jag åkte med samma buss igen upp till farmor och farfar, mötte Amanda och Elina. Åkte hem med Elina och hade det jätte mysigt med att kolla på en jätte läskig film och baka bullar! Vi hade tänt ljus också så man kom in i höststämningen.  Inte från idag, men tog den ändå, blir ju inget roligt inlägg utan bilder?

snabbt

Publicerad 2012-09-16 20:07:11 i Allmänt,

Här får ni får en snabb bild: Fast bilden är ju inte snabb men ni fattar! 
Före:
 
Efter:
 

Solen skiner!!

Publicerad 2012-09-15 15:10:27 i Allmänt,

Vad härligt att se solen! Igår hade jag och amanda super mysigt!! Jag drog till lidl i brist på godis och fick en uppfriskande tur. Lite pinsamt var det när jag skulle åka i en vattenpöl för att förvarna gubben längre fram, innan jag plingade. Det fanns ett hål i vattenpölen som var ganska stort. När jag körde ner i den åkte min snea korg av. Och det lät jätte mycket! Aja man får väl bjuda lite på sig själv, fast nu när man tänker på det så var det inte så pinsamt, men när man var där var det verkligen det!

Hej hej!

Publicerad 2012-09-14 16:34:03 i Bilder,

Just nu sitter jag och vilar i soffan med amanda och ritar, snart ska vi kolla på film och äta blåbärspaj! Har varit i skolan idag och haft det bra. Nu ska jag bara ta det lugnt och mysa! Har inte så mycket mer att berätta så dagens bilder kommer:

 

Min nya frukost vana

Publicerad 2012-09-13 19:34:20 i Allmänt,

Imorse gjorde jag en JÄTTEgod frukost. Det var:
1.vanilj youghurt
2.frysta hallon som jag krossade
3.rostade mandlar
4. kokosflingor
5.kakao
6.kanel
Så här såg den ut:



för små shorts=lemlästade

Publicerad 2012-09-09 19:27:28 i Allmänt,

hittade ett par jätte snygga shorts i källaren, men de var för små :( så jag klipte ut saker från dem. Varför slänga det och inte ta det och sätta fast det på något annat?


Mandel biskvier

Publicerad 2012-09-06 18:12:07 i Allmänt,

Sitter i soffan och äter mandel biskvier, och pluggar no eftersom jag inte fick så mycket gjort idag.  Försöker få molly att komma till mig, hon bara sitter och stirrar på mig som om jag vore dum ihuvudet när jag gör mina molly mjauningar/läten. Som Annie sa en gång så låter hon faktist som om hon fått en gummisnodd i halsen, haha!
 

Mitt äventyr hem

Publicerad 2012-09-05 21:08:20 i Allmänt, Bilder,

Orkar inte skriva om skolan så jag skriver om det som hände efter det. Eftersom jag var tvungen att stanna kvar efter skolan (fan också nu skriver jag om det i alla fall!) Tyvärr gick den sönder efter ett antal timmars arbeten :( men ska laga den imorn. Som jag började så var jag väldigt länge på skolan, så tyvärr dog batteriet på min mobil. Eftersom jag inte hade klocka och bara ville hem började jag springa till vallen och kollade på när bussen gick därifrån. Men som jag skrev tidigare hade ju jag ingen klocka, så jag sprang på stigen som ligger på gärden. Men den stigen hade växt igen så mina byxor blev smutsiga. Fråga mig inte hur men jag måste väl ha skrapat skorna mot dem när jag sprang. Nu fick ni mitt stora äventyr ni som orkade läsa allt! <3
Gammla bilder:


Dagen

Publicerad 2012-09-04 19:11:59 i Allmänt, Bilder,

Idag har jag varit i skolan. Hade syslöjd där man skulle brodera, var väl ganska kul för man ser en skillnad ganska snabbt. Vilket är ganska bra för mig, har inget tålamod, hehe. Hann med bussen tack vare att jag sprang och lite skjuts. Har väl pluggat idag men inte så mycket mer än det. Jag måste dra ut och fota lite, börjar bli ganska tråkigt att redigera bilder från samma event.
Majbrasan.
Nu ska jag rita lite! <3
 

Hejhej. :D

Publicerad 2012-09-04 14:07:42 i Allmänt,

Länge sen jag gjorde ett inlägg, så tänkte bara säga att jag ska bli bättre på att uppdatera... Sen. Någon gång. :D

//Becka.

Om

Min profilbild

Hanna och Rebecka

Vi är två tjejer som är 15 och gillar att fota på vår fritid när vi inte gör läxor. Vi hoppas att vi inspirerar er med våra bilder som är redigerade av oss. Vi har tagit alla bilder om det inte står annat, skriv till oss om vi råkar lägga upp en bild som ni har tagit och det inte står det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela