Hannabecka

Fotoblogg

Bäst!!

Publicerad 2012-11-20 15:28:55 i Allmänt,

har precis varit ute med humlan och när jag kom in nynade jag på "jag är apan som liknar dig" När jag satte på radion gissa vad det var som spelades? Och det coolaste var att jag var på precis samma ställe i låten som den var!!! Sitter i köket nu och försöker redigera lite bilder <3
Så här såg det ut när jag och humsan gick:

mmm kakor

Publicerad 2012-11-15 16:32:19 i Allmänt,

sitter och äter några nu tillsammans med katterna. Vet inte vad jag ska skriva eftersom mitt liv inte är så intressant nu, men imorn ska jag till min kompis som bor i uppsala. Blir hämtad med en lastbil, har aldrig åkt lastbil förr så det blir lite spännande!
Nu ska jag:

Bättring!

Publicerad 2012-11-08 17:26:05 i Allmänt,

Nu ska jag ta mig fan och förbättra bloggandet! Har inte så mycket mer att berätta än att jag faktiskt kollar på Dora nånting. Kommer inte ihåg namnet. Lovar att jag inte ska lägga upp så mycket mer bilder på Hong Kong. 

Hong kong bilder

Publicerad 2012-11-05 20:21:36 i Bilder,

har varit hos farmor och farfar. vi kollade på gamla bilder som farfar tog när han var ung, och bilder som farfars far/mor tog. riktigt spännande faktiskt. ska dit igen och få kolla lite på farfars far och mors gammla kameror. Intresset har tydligen alltid funnits i släkten! Men nog om det här kommer det lite bilder från hong kong. Lovar att tillslut kommer ni inte orka se på alla hong kong bilder som kommer att hamna på bloggen!! 
 
Sony nex-7 18-55 mm
Nu ska jag släppa ut lite kreativitet på papper! (Rita alltså)

Hemma!

Publicerad 2012-11-02 17:40:35 i Allmänt,

Läste igenom mitt förra inlägg och upptäckte att jag inte skrivit varför jag var taggad. Haha.
Anledningen till att jag var taggad var att jag och Alicia åkte till min farmor i lördags. :)
SÅ. Ja, det var super mysigt och allt. Vi gick vilse i Jönköping och hamnade tre timmar hemifrån (enligt min mobil) utan pengar eller något. HAHA. Så vi gick typ runt och skrek, och alla smålänningar stirrade på oss och tyckte att vi var dumma stockholmare.
Kom hem igår och sov hemma hos Alicia. Super mysigt. :)

//Rebecka.

Jaha tillbaka nu då!

Publicerad 2012-11-01 15:32:16 i Bilder,

som sagt är hemma nu, har precis packat upp min väska och ska dra på mig mina extra tjocka strumpor. Blev verkligen chockad när jag återupptäckte hur kallt det var här!! Så pappa och jag ska dra in till stan och shoppa! Pappa är skyldig mig det eftersom jag missade min manikyr,haha. Här kommer nån bild som är valt på måfå:

Om

Min profilbild

Hanna och Rebecka

Vi är två tjejer som är 15 och gillar att fota på vår fritid när vi inte gör läxor. Vi hoppas att vi inspirerar er med våra bilder som är redigerade av oss. Vi har tagit alla bilder om det inte står annat, skriv till oss om vi råkar lägga upp en bild som ni har tagit och det inte står det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela