Hannabecka

Fotoblogg

nörd

Publicerad 2012-03-28 20:45:23 i Bilder,

När jag sitter framför datorn ser jag ut som en nörd! haha! Vi gjorde läsförståelse förra året och vi var så dåliga att vi var tvungna att göra om samma test en gång till! jag har gått runt och fotat ganska mycket idag. det fanns dock inte så mycket att fota på inomhus (jag ville inte gå ut för det regnade...) imorn blir det tråkigt för vi har två timmars matte, kanske mer men är inte helt säker. sen har vi 4 timmars NO!! på fredag har vi två timmars franska sen har vi idrott (som jag verkligen ser fram emot) Fick reda på att vi ska ha trampolin vilket betyder att jag inte kan vara med! mitt knä har hoppat urled 2 gånger och jag har knuffat knäskålen rätt varje gång... det blev tyvärr lite fel på mitt knä så jag har varit tvungen att operera det.

systemkamera

Publicerad 2012-03-27 19:56:26 i Allmänt,

Nu har pappa köpt en kamera som jag kan få använda. men jag vill fortfarande ha en egen.. men ska ta väldigt mycket kort med kameran som pappa precis köpte! har inte så mycket mer att säga så.. bye bye!

äääh?

Publicerad 2012-03-25 17:05:48 i Allmänt,

Jag satt och pluggade i godan ro när helt plötsligt en tjej som gick på min simning chattade till mig. Det konstiga var att hon skrev "Gilla min status" bara det inget hjärta eller gladgubbe! Jag hade sett några memes där det förekom. Men jag trodde inte att det var några som seriöst gjorde det!! det konstiga var också att hon hade skrivit "Killar som leker svåra, skjut er själva innan jag gör det"!!! jag känner henne inte så jätte mycket vi umgås knappt när vi är på träningen. Helt sjukt tycker jag elr är jag den enda? kanske jätte många som gör det. är det inte roligare för er som gör det att ni vet att de personer som gillar era status uppdateringar verkligen gör det och inte bara för att ngn säger till dem att göra det? annars kommer allt vara falskt på facebook. har ni så dåligt självförtroende att ni måste säga till andra att gilla det? visst det är aldrig kul när folk inte gillar ens status men who cares? Facebook är bara en social illusion! tycker jag. Man kanske har jätte många kompisar på facebook men hur många känner du egentligen? en annan kanske inte har många alls men har jätte många i verkligheten. självklart är jag inte emot facebook och alla gör precis som de vill... tycker bara att det är värt att tänka på ibland.
Har iallafall gjort läxor.. juste kom å tänka på det första jag skrev, kommer träffa henne på träningen ikväll.. 8I

våfflor

Publicerad 2012-03-25 14:40:06 i Allmänt,

nu har jag kommit hem från farmor och farfar. vi hade våffel-fika! det var mysigt att umgås med släkten! <3 nu ska jag plugga lite, göra klart hkk uppgiften. hoppas att jag blir klar med den för den tar upp all annan tid. skönt att äntligen få använda jeansjackan! Märkte att min har blivit lite för liten över axlarna.. spänner riktigt hårt där, lite tråkigt för då måste jag lägga pengar på en ny.. OM jag köper en ny kanske får låta det vara lite trångt över axlarna.. fast det är ju lite kul att köpa en ny men tror inte att jag gör det nu för jag vill hellre lägga pengarna på min systemkamera! måste bara bestäma mig för vilken kamera jag ska ha! Har så svårt att välja! Morgan brukar vilja sitta på alla ryggar..<3

maskerad

Publicerad 2012-03-24 21:29:07 i Bilder,

Min storebror skulle på ngn maskerad, han var skit sur över att det var maskerad och inte vanlig fest. så jag fick hjälpa honom. Jag ville att han skulle vara från 50-talet med en hatt jag har, men det villle inte han. han sa att han skulle tappa bort hatten.. Dessutom var det en rosette på så han total vägrade.. Tillslut lyckades jag övertala honom att ha en stor skinjacka, pilotglasögon,panam knapp som vi fick på flygplatsen och svart chinos. såg jätte kul ut! haha! här kommer några bilder på Oliver och Malou från igår:

Baka

Publicerad 2012-03-23 15:12:45 i Allmänt,

Nu ska jag baka snikers med amanda och elina! hinner inte skriva mer.. <3

Nu är det vår! (tror jag)

Publicerad 2012-03-22 17:38:19 i Allmänt,

FAAAN!! hade skrivit ett jätte långt inlägg, men allt gick bort!!!!!! skit störande så ni får nöja er med det här. ska kolla lite på tv med familjen och äta lite frukt! mmm! ska nog cyckla imorn man får hoppas att det är lika varmt imorn som det var idag! <3 bye bye! gammal bild förresten

Delat reklam med annie.. igen!

Publicerad 2012-03-21 20:35:13 i Bilder,

Jag och annie hade bestämt att vi skulle reklama idag, så klart glömde jag bort det så jag hade på mig klackar. Stackars mina fötter kan jag bara säga.. Vi skulle ta en genväg, så vi gick genom skogen! Inte så jätte smart med tanke på mina arma skor, men det var väldigt mysigt! Skorna blev helt förstörda så jag har ägnat den senaste halvtimmen åt att fixa dem. Låter inte så mycket men det tycker jag att det var här kommer lite bilder som vanligt:

Fönat is the shit!

Publicerad 2012-03-19 21:49:00 i Allmänt,

Har precis fönat mitt hår, och shiit vad mjukt det blev! fast det sliter egentligen på håret.. Nu ska jag lägga ett stort pussel med mamma och amanda! mysigt!

Cyckla

Publicerad 2012-03-18 17:23:11 i Allmänt,

Ska kanske cyckla till skolan imorn men vet inte om det går.. Ringde precis frida så nu ska vi cyckla! Måste ta fram min cyckel har för mig att den var sönder hmm :( ska se på en film nu den heter "the eagle" med Channing Taum. Skar mig på ett papper, inte nog med det, det hamnade precis vid kanten på där nageln börjar!
The Eagle Poster

Brommablocks

Publicerad 2012-03-18 14:11:45 i Bilder,

Jag och mamma har fortfarande inte kommit iväg än.. så jag passade på att skriva klart min text om ergonomi! skönt att ha den klar! Här kommer några väldigt ocharmiga bilder på morrgan och några söta på båda

Hihi. :)

Publicerad 2012-03-18 11:30:07 i Allmänt,

Så. Nu har Hanna åkt, så nu blir det råplugg som gäller! Får se om det blir av... Ikväll kommer jag säkert sitta och vara arg på mig själv för att jag inte gjort något. ): Sånt är typiskt mig.
Aja. Föreställningen igår var jääääätte bra, och man blir verkligen helt förbluffad över hur han kan lyckas lista ut vad vi tänker på! Det är jätte konstigt.
Tyvärr var det Hanna som tog alla bilder, men hon lägger säkert upp några fler. :)


Mina små älsklingar. <3

Hej då... xD

//Becka.

Vaken

Publicerad 2012-03-18 11:09:14 i Allmänt,

Nu har jag och Rebecka vaknat vi gjorde chokladpannkakor, inte alls goda :( så det var lite tråkigt.. Jag och mamma ska åka in till stan och försöka köpa nya skor till mig. Får se hur det går.. Imorn är det skola igen, och det är ju inte så kul, men det ska bli kul att få träffa alla kompisar, har inte sett dem på tre veckor!! Ska kanske åka in och träna idag men vet inte för jag är lite sjuk så det kanske inte är så bra att träna då.. Dessutom är Tina intedär idag så det blir lite tråkigt.. Om jag går har Sussie lovat mig at jag ska få ta en bild när hon dyker. Jag ska ta en bild precis när hon är i luftenoch en när hon bryter ytan. Får se hur det går. En fin bild på becka i sommras:

fioal

Publicerad 2012-03-18 00:22:41 i Bilder,

Vilken bra rubrik jag kom på! Vi kom på! Här kommer bågra bilder från idag:

Henrik Fexeus!

Publicerad 2012-03-17 13:17:22 i Allmänt,

Hej! :D

Idag har jag gått upp ganska tidigt, typ halv tio... Och så åt jag thai mat till frukost. xD Så satt jag och tittade på tv en lång stund innan resten av familjen kom ner.
Ikväll ska jag på Henrik Fexeus - i ditt huvud. Och min brorsa ska inte följa med, så då hörde jag med Hanna om hon kunde följa med. :) och det kunde hon! Så det ska bli skit kul.

Vi ska äta skit god middag idag också. Hemgjord fylld pasta. :D Det blev inte av igår, eftersom pappa var tvungen att åka in till akuten. Det var inget farligt, utan han har bara fått en allergisk reaktion på sina nya mediciner och så fick han åka in till akuten. Men när han var där sa dom att dom inte skulle göra något, för att dom inte hade tillgång till hans journaler. e.e Så då fick han åka hem igen, och jag blev lite såhär O.o för kunde dom inte ha sagt det innan? Aja.



Det är han vi ska se på ikväll. :) Ska bli jätte roligt.

//Becka.

Vaknat!

Publicerad 2012-03-17 12:24:44 i Allmänt,

Idag vaknade jag ganska tidigt, 9. Har tagit en JÄTTE lång dusch och ska föna håret! (brukar typ aldrig göra det) Sen ska jag göra det jag känner för.. ser att mitt rum behöver städas.. jag och becka kanske skulle göra ngt kom jag på nu, får se om vi fortfarande ska det.. annars kanske jag följer med mamma till drottningholm med hunden. får ta en massa bilder.

Handlat!

Publicerad 2012-03-16 19:49:00 i Allmänt,

Kom precis hem från att ha handlat med mamma. vi skulle köpa takeaway men nix, vi köpte pasta med karljohansvamp och tryffel( rebecka som visade mig det! tack!! <3 ) så det var det.. roligt inlägg.. ska ha myskväll med familjen utom pappa för han är bortrest.. :(  Vi ska kolla på en film och äta lite gotti saker! Köpte sura björnar! smaka!! jag och Moa älskar dem!det måste vara sura för annars är de inte lika goda!

Rörigt!

Publicerad 2012-03-16 19:14:20 i Allmänt,

Jag slutade 16:20 och hann ta 16:29 bussen. Jag tänkte ansluta till älväs bussen. När jag hade gjort i ordning mig på bussen så jag kunde springa till den andra, ringde mamma!  Jag var tvungen att komma hem till hunden så hon inte behöver vara ensam så jag skulle skynda mig hemm så fort kag kunde. Mamma sa att jag kunde åka iväg och köpa mitt godis istället för Oscar var hemma. Hon sa det när jag precis skulle gå ut. Vi skulle åka till ica senare så jag tänkte att jag inte orkade matcha en buss hem från ica så jag bestämde mig för att ta Älvnäs bussen iallafal. Men då stängdes dörren precis framför näsan på mig, bussen åkte iväg så jag hann inte skrika att jag skulle av. Okej tänkte jag då kan jag hoppa av vid nästa busshållsplatds. Men då såg jag Älvnäs bussen svicha förbi!!!! så jag blev skit sur, men hann se att det stod adelsö och inte älvnäs. så lättad gick jag av vid nästa. Men min buss kom aldrig!! den hade varit förtidig! så jag var tvungen att gå hem med jätte storta skavsår på båda hälarna! Mina skor läckte in och det var JÄTTE kallt! Jag tog lite bilder.. när jag var på ängen såg jag en jätte konstig fågel och ville fota den. Glömde helt bort skavsåren och började springa efter den med kameran i högsta hugg. vet inte viken fågel det var men jag fick lite bilder på den från långt håll. dock inte så bra kvalitet.. gud vilket långt inlägg det här blev! aja Här kommer bilderna!

reklamat!

Publicerad 2012-03-15 20:59:29 i Bilder,

Kommit hem från att ha reklamat med bästaste Annie! hade jätte kul! <3 Har precis ätit. Ska upp kl 7:30 imorn
-.- suck! sista dagen på praoen.. får njuta så mkt som möjligt innan dagen är slut :D så på måndag börjar skolan igen. det känns som det här inlägget började bra, det var posetivt och slutade negativt.. aja jag har det bra och imorn är det fredag viket betyder snacks! ska ladda upp lite bilder, har inte gjort det så mkt på den senaste tiden..

Mumintrollen

Publicerad 2012-03-14 19:43:58 i Allmänt,

Jag var sjuk idag, oliver var också sjuk så vi satt i soffan med skiit många täcken. Med lite oboy tittade vi på JÄTTE många avsnitt. Vet ni vem morran är? Jag tycker att han är jätte läskig! fattar inte att man låter barn kolla på det här! Han kommer in morrande och alla blir kalla. Oliver verkar ta det bra, han sa att det var spännande. Men jag tror att det är skräck blandad förtjusning! Här ser hen inte så läskig ut men det är hen!!

Snabb!

Publicerad 2012-03-12 20:31:27 i Allmänt,

Från Skolan ner till lidl sparng jag på 5 minuter för att hinna med en buss!! haha, lite stolt :3 kom in i andraandhämtningen så det blev inte så jobbigt efter en stund. skit kom precis på att man antränger sig fysiskt mkt bättre precis innan man blir sjuk! hoppas att jag inte blir det för jag vill praoa!! tog livmoderhals cancer sprutan idag. skönt att ha det gjort nu iallafall.. tänkte slappa lite ikväll och kolla på kameror jag kanske vill ha. pappa åker ju imorgon så har lite bråttom om jag vill ha den billigare. <3 <3

Morgon!

Publicerad 2012-03-12 08:37:00 i Allmänt,

Nu har jag precis vaknat och ätit frukost. Det blev havregröt med hallonsylt och hallon. känns som e bra start på dagen! ska bli kul att få praoa på dagiset!

Film igen

Publicerad 2012-03-11 21:40:44 i Allmänt,

Nu kollar jag på en till film! haha har verkligen blivit en film nörd!!! Nu kollar jag på "Half Nelson" samma skådis som i den andra filmen igår. Ryan Gosling heter han och är en skit bra skådis!

plugg=bläää!!

Publicerad 2012-03-11 12:56:29 i Allmänt,

nu pluggar jag hkk. så många saker att göra!! usch! ska försökasy klart min hatt idag, får se hur långt jag kommer <3 det känns som om våren är på väg nu! imorgon ska det bli 10-15 plusgrader!det är min första dag på dagiset så vi får se hur det går! <3 <3 här är en bild som Oliver har tagit! <3

Film

Publicerad 2012-03-10 22:24:20 i Allmänt,

Har kollat på "New in town" med familjen ska fortsätta kolla på "Blue valentine" jätte bra filmer! speciellt den sista! Dock är den ganska dyster men den är bra redigerad och har bra skådisar i den. har gjort en lista på vilka filmer jag ska se, orkar inte lägga upp dem nu men gör det senare :D <3


 Blue valentine

Pannkisar!

Publicerad 2012-03-06 19:55:08 i Allmänt,

gjorde pannkakor till frukost i morse! fick skiit bråttom sen! var tvungen att springa ut med strumpor och jacka mobil och allt det andra i famnen! låter inte så stort men det var jätte stressigt! hann precis! vilken tur jag har! idag trodde jag att det skulle bli jätte tråkigt på praoen men efter lunchen blev det mycket roligare! jag fick sy ett par jätte fula trosr! haha och dem är jätte mycket för stora för mig.. kan inte ta en bild på dem eftersom dem skulle ställa ut dem. Nu ska jag iallafall sy och det ska jag verkligen!! inte börja göra andra saker! Men jag fick ta med mig olika saker jag håller på med hemma så jag kan sy på praoen! <3 <3

hade rätt!

Publicerad 2012-03-05 21:02:57 i Allmänt,

Det blev precis som jag trodde.. sydde aldrig utan kollade på en massa videoklipp.. aja nu ska jag mysa med mamma och amanda :3 vi ska kolla på film och äta något gott! <3 <3

Blogg

Publicerad 2012-03-05 19:28:27 i Allmänt,

Vill göra headern större men det kommer väl snart.. fixar det sen <3 jag var på min prao idag, och det var skit kul! fick sy ganska mycket dock inte kläder men det ska jag göra imorn. fick sitta i skyltfönstret och sy.. -.- det var ganska pinsamt. men ock¨å ganska kul nu när jag tänker efter. kommer få åka in ensam till slussen imorn eftersom maja måste vara på sin prao kl 12 för det var tydligen för dött kl 11.. aja får iallafall lunchsällskap! det är ju bra för jag vill helst inte gärna äta ensam.. lite tråkigt. Nu har jag gjort lite hkk. det visade sig att på vissa saker måste man vara medlem för att kunna räkna ut.. ska snart sy lite kanske börjar med bikinin men vet inte. det kommer antagligen blia att jag inte syr alls och istället kollar på en massa videoklipp på youtube :3 men ska försöka! <3 <3

Prao!

Publicerad 2012-03-05 09:22:00 i Allmänt,

Nu sitter jag på är jag påväg till praoen! är skit nervös!! men hoppas att det går bra ändå ;) kommer säkert bli jätte kul! <3 hinner inte skriva så mkt..

Header!

Publicerad 2012-03-04 19:20:24 i Allmänt,

Kan inte byta tillbaka min header!! skit störande! kommer att lösa det snart men ni får ta att det är lite fult ett tag.. nu när rebecka är med tänkte jag att jag skulle byta <3 så vi tog en massa bilder. därför funkar inte det! aah! jaja.. :D
 Pöss! <3

Prao

Publicerad 2012-03-04 12:24:00 i Allmänt,

imorgon har jag prao!! ska praoa på tygverket vid slussen. kommer att åka med en kompis dit och får skjuts av pappa och mamma hem! Perfekt! nästa vecka ska jag praoa på ett dagis med samma kompis <3 och på det dagiset går min systersbarn så jag kommer att träffa dom där! skönt att vara borta från skolan så länge. Efter praoen så är det bara 3 veckor sen blir det lov igen och efter det fyller snart jag år och efter det är det en massa dagar då man är ledig tillslut är det sommarlov!!! det är härligt att tänka glada tankar nu när man trodde att våren var här, så kommer det frost igen!!!

Rebecka!

Publicerad 2012-03-04 11:18:32 i Allmänt,

Är hemma hos becka nu. vi försöker se på the notebook men det går typ inte för internet funkar inte (vi streamar) Hon ska från och med nu också skriva här så bloggen kommer att se lite annorlunda ut <3 <3

HUNGRIG!!

Publicerad 2012-03-02 19:52:08 i Allmänt,

Jag är JÄTTE hungrig!! pappa håller på att göra maten men det tar tid!! Längtar till Nice, ska göra egen parfym där :3 Pan am håller på att buffra så jag har inget att göra... Så jag laddar upp lite bilder som vanligt:

var i stan!

Publicerad 2012-03-02 18:26:21 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem från stan. ska försöka baka ngt till ikväll och se Pan am!

Hade på mig Converse för första gången i år! Jag och Matilda tog lite foton igår med hennes super bra systemkamera!! Riktigt sugen på att köpa en snart!

Om

Min profilbild

Hanna och Rebecka

Vi är två tjejer som är 15 och gillar att fota på vår fritid när vi inte gör läxor. Vi hoppas att vi inspirerar er med våra bilder som är redigerade av oss. Vi har tagit alla bilder om det inte står annat, skriv till oss om vi råkar lägga upp en bild som ni har tagit och det inte står det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela