Hannabecka

Fotoblogg

TAGGA!

Publicerad 2012-10-28 17:02:00 i Allmänt,

Så sjuuuuukt taggad. Igår hade jag en lite... Udda dag. Haha. Jag gjorde inget på hela dagen, fram till typ halv fem då Alicia, Jag och Julie gjorde oss i ordning för The Wave.
Vi tog bussen vid nio och redan efter två stationer var bussen fylld av häxor... Och andra lite mer slampiga saker. I alla fall, vi kom fram till fryshuset och fick stå ute och vänta i typ en timme. Frös seriöst ihjäl. Herregud vad kallt det var! Glad att jag har varma vinterskor. (som jag såklart inte hade på mig då.)
Vi kom in och upptäcker att det är ju liveband. Kul tänker man då, men nej. Det var såklart Kartellen. -.- Världens sämsta band. Så man kunde ju inte dansa, utan bara gunga lite i takt till musiken. Sjukt besviken redan där, men det blev värre...
Vi stod utanför själva danslokalen (bara ett rum denna gång med) och sen helt plötsligt hördes det typ ett skrik eller nått. Och så kom det en massa vakter, och sen släpade typ fem stora vakter ut en kille som brottades skit mycket.
Sen efter ett tag kom det ut ett par vakter igen och bar på en tjej som ramlade ihop hela tiden, och hennes kompis grät och skrek att hon var för ung för att dö osv.
Och sen efter att vi tagit våra jackor så såg vi en kille med sprucken läpp.
Och så var det ju musiken också. -.- Kartellen... Herregud. Dom spelade EN bra låt. Hungry Hearts, och den hade dom ändå förstört genom att lägga på alldeles för mycket bas. Ingen dansade, alla bara stod där i ett rum och bara glodde. Skit trist.

Vi drog i alla fall hem till Alicia där vi kollade på film, hade lite roligt ;) och åt nachos med en massa skit. Haha. Typ med mögelost och grejer. Men det var skit gott.
 

Nu ska jag städa och kanske packa lite inför imorgon. Hörs. :D

//Rebecka som äger på att uppdatera.

Fotodag

Publicerad 2012-10-14 10:08:53 i Bilder,

Just nu sitter jag med en yoghurtskål med mango i och kollar på ngn hajgrej på tv:n. Har dessutom redigerat några bilder från igår då vi var och fotade i ekebyhovsparken. 

Mitt liv

Publicerad 2012-10-10 16:46:38 i Allmänt, Bilder,

Mitt liv skulle gå sönder om min dator krascha. Det som jag skulle vara bittrast övers skulle nog vara att ALLA min bilder skulle försvinna. Har har inte sparat dem på en hårdisk elr ngt. PÅ en sommar tog jag 5000 bilder och då har jag ändå rensat... Nu ska jag bara göra lite so eftersom jag inte fick något gjort på lektionen. Och efter det kommer jag nog redigera lite bilder :)

på beställning!

Publicerad 2012-10-08 18:31:35 i Allmänt,

Okej jag kanske inte har varit super på att blogga men jag har haft andra saker att göra. Nu håller jag på att rita till min franska bok. Imorn hoppas jag att jag drar in till stan en snabbis. Och här kommer bilderna som du ville ha Linnea!
 

Regn med humsan

Publicerad 2012-10-03 18:18:17 i Allmänt,

Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta humlan på en uppfriskande promenad i regnet -.- Tog med kameran som jag skyddade under paraplyet. just nu sitter jag och skriver barnboken på franska. Har fixat en del andra grejer också. 
 

Om

Min profilbild

Hanna och Rebecka

Vi är två tjejer som är 15 och gillar att fota på vår fritid när vi inte gör läxor. Vi hoppas att vi inspirerar er med våra bilder som är redigerade av oss. Vi har tagit alla bilder om det inte står annat, skriv till oss om vi råkar lägga upp en bild som ni har tagit och det inte står det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela