Hannabecka

Fotoblogg

Omg!

Publicerad 2012-06-30 12:29:32 i Allmänt,

Vad tusan har hänt med designen? :OO Eller är det bara för mig som den ser helt cp ut? :o

smultronställe

Publicerad 2012-06-29 15:44:20 i Bilder,

Igår gick jag och Amanda ut för att plocka smultron. Vi tog med oss en korg för att få en sån där härlig sommar känsla. När vi kom hem tvättade vi dem och gjorde det här:

Fotot är taget av Amanda Bergman

Hejsan!

Publicerad 2012-06-27 19:29:03 i Bilder,

Nu har jag precis kommit hem från min ortoped. Åkte till stan ungefär vid halv elva, mötte pappa vid slussen och åt sushi till lunch. Efter det åkte vi till min ortoped (specialist på knä) Eftersom jag har haft problem meed det sen det gick urled för några år sen. Ha gav mig en väldigt tråkig nyhet... Efter det åkte jag tillbaka till slussen för att kolla på lite kläder. Åkte hem och nu ska jag äta middag innan tjejerna kommer. Vi ska bada i min pool innan vi åker hem till maja och har en mysig filmkväll :) Förlåt för sån dålig bloggning har bara haft fullt upp med att leva livet (haha). Den här gången är det inte för att jag har haft läxor utan nu är det för att jag har varit med kompisar. Kommer antagligen försöka att få låna amandas kamera ikväll s¨å att jag kan ta kort när vi badar. Älskar att jag kan låna familjens alla olika kameror för olika ändanmål :) Och som vanligt kommer det lite bilder Vill bara visa er hur mkt man kan manipulera en bild med hjälp av Picmonkey


Okej ni får se dem senare för jag kunde inte ladda upp dem :(

:)

Publicerad 2012-06-24 14:02:13 i Allmänt,

Är med Hanna nu, och vi ska alldeles strax ut och springa. Sen ska vi se på film och ha det lite mysigt xD berättar vilka filmer vi såg på sen.

//Becka.

Hemma :D

Publicerad 2012-06-23 23:08:08 i Allmänt,

Kom precis hem från Trosa nu... Igår var sjukt roligt. Jag umgicks med Matilda och William mesta tiden, men i slutet av kvällen så var vi med en kille som heter Erik också. Vi badade, bastade och busade oss... Haha. Vi smet ut i skogen och smög runt där för att föräldrarna inte skulle se oss... Så busig man kan vara. :)
Runt ett tror jag att det var så gick vi och la oss på studsmattan med filtar och så körde vi lite Sanning och Konka, pratade och bara... Ja. Myste. Jag och Matilda skrek till ett par gånger också - en gång för att det rusade förbi en katt och en annan gång för att det rusade förbi en hare... Inte van vid djur på natten alltså... Jag är mesig. xD

Jag har varit helt död i alla fall och tycker inte ens att det är lönt att beskriva dagen. Jag har tittat på tv, halvsovit och ätit... Känner mig alldeles fet. Hehe. Nu ska jag fortsätta skriva på en novell, och sen ska jag göra mig i ordning och sova. :)

Vi lyssnade på Robin Hood i bilen... Den var faktiskt rolig. Ska nog lyssna klart på den. :)

På tisdag ska jag, mina kompisar och ett par fler in till grönan. :) kommer förhoppningsvis bli roligt.



//Becka.

Mysdag!

Publicerad 2012-06-23 20:35:24 i Bilder,

Idag åkte jag och Matilda till Konsum för att köpa frukt, glass och hyra film. Jag köpte Ben and Jerrys :3 och vi hyrde New years eve. det regnade ute så det var skönt att komma in i värmen och titta på film. När filmen var slut bestämde vi oss för att bada i poolen. Som tur är har våran pool ett tak över så man kan bada fast det regnar. Det var jätte mysigt att vara i poolen medan man hörde renget snattra mot taket. Vi lekte Marco polo, haha. Efter det tog vi det lite lungt och snackade medan vi stod aldeles för länge i duchen för att värma oss. Här kommer lite bilder från skolavslutningen:


Det kommer mer sen :D

Nu är jag här igen!

Publicerad 2012-06-22 18:57:06 i Bilder,

Hej nu är jag hemma igen, kom hem igår :) Nice var väldigt varmt kan jag säga nu när jag verkligen kan jämföra med sverige! Har haft en mysig lunch med släkten innan vi gick ner till Älvnäs midsommar firande i parken. Sen åt vi jordgubbar och badade. Jag lärde oliver att simma lite bättre. Imorn ska jag träffa min kompis osm jag inte har träffat på alldeles för länge! KOmmer antagligen vara vid poolen och slappa om det är fint väder. Nu tänker jag lägga upp lite bilder som jag vet att vissa vill att jag ska göra

Förlåt!

Publicerad 2012-06-19 21:44:53 i Allmänt,

Förlåt för dålig uppdatering! Hanna är ju utomlands nu och jag har bara inte orkat... Vi slutade i alla fall skolan i onsdags och jag tog inga bilder - så ska som sagt be Hanna lägga upp när hon kommer hem. :)
Idag umgicks jag med Alicia och hennes kompis Janna, och lyssnade på när de övade inför någon grej... De sjunger väldigt bra i alla fall.

Såg Snow white and the huntsman med familjen i söndags - och den var faktiskt ganska bra. Om man bortser från Kristen Stewart då... Inte bra skådespeleri :/ blev faktiskt riktigt besviken. Men bortsätt från henne så var filmen bra. Fastnade speciellt för låten i eftertexterna... Haha.



//rebecka.

Tja tja!

Publicerad 2012-06-11 20:44:28 i Bilder,

Jag orkar inte skriva ett så låmgt inlägg så ni får bara kortfattat veta vad jag har gjort idag.
Var i skolan (helt värdelöst för vi skulle bara städa och gå ner till lundhagen) Jag och maja stannade kvar vid lundhagen med några andra och fortsätte spela brännboll!<3 Sen skjutsade adde hem mig för ahan skulle kolla om han kunde fixa min moppe. Men Den gick inte ens att starta så han kunde inte göra något. Sen när pappa skulle kolla på den, jag skulle bevisa att den inte funkade, då funkade den perfekt! Här kommer några bilder

Mer kommer <3

Sommarlov!

Publicerad 2012-06-11 12:38:39 i Allmänt,

Snart sommarlov! Imorgon är sista dagen! :)
Slutade för typ en halvtimme sen, och sitter nu hemma i soffan och äter risifrutti och dricker festis. Haha. :)
Imorgon ska vi på någon jäkla stadvandring - tror det kommer bli skit tråkigt faktiskt, haha... - och sen på Onsdag är det skolavslutning. Ska försöka få Hanna att lägga upp bilder på oss i våra kläder sen. :) det blir nog inget problem om jag känner henne rätt...
Nu ska jag nog ta och sova lite. :)



//Becka.

Tälta

Publicerad 2012-06-08 15:37:53 i Allmänt,

idag ska vi tälta med nästan hela klassen! Men jag HATAR att tälta! det är jätte kul att vara med alla men justa att tälta hatar jag. När man äntligen ska sova är tältets väggar så tunna att man hör alla fåglar som kvittrar. och vinden som blåser. Så det låter alltså för mycket. dessutom som om det inte skulle räcka är det fösrt jätte kallt i tältet när man ska sova för att sen ska bli super varmt när man sover. Och jag kan verkligen inte sova i värme fast jag älskar värme! Och så blir det jätte ljust när solen går upp. haha! Lite mesig men jag stör mig verkligen på det. Nu ska jag se på Mean girls och packa innan jag drar iväg <3

KONFA. :D

Publicerad 2012-06-01 21:08:16 i Allmänt,

Konfirmerar mig imorgon. :D Ska bli kul <3
Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, samt snackar med min kompis som precis kom hem från Spanien. :3



//Becka.

Om

Min profilbild

Hanna och Rebecka

Vi är två tjejer som är 15 och gillar att fota på vår fritid när vi inte gör läxor. Vi hoppas att vi inspirerar er med våra bilder som är redigerade av oss. Vi har tagit alla bilder om det inte står annat, skriv till oss om vi råkar lägga upp en bild som ni har tagit och det inte står det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela