Hannabecka

Fotoblogg

Hej på er där borta!

Publicerad 2012-08-31 16:06:24 i Allmänt,

Jag har varit hemma från skolan i 3 dagar! Tyvärr har jag fått min feber från Oliver och Malou som precis har börjat på dagis igen.. så det kanske inte är så konstigt om jag blivit sjuk av att pussa på dem. Så under dem här dagarna har jag inte gjort så mycket mer än sova i soffan ta tempen för att se om feberna hade gått ner, tittat på film och läst ut en bok och självklart redigerat ngr bilder.

 










Besök

Publicerad 2012-08-30 18:49:04 i Allmänt,

Idag får vi besök av pappas arbets kompis som kommer från Dominikanska republiken (puh, vilket långt namn!) För dem som inte vet, ligger det i karibien och vi brukar åka dit för att hälsa på dem och för att vi ÄLSKAR landet. Så nu kommer han och sover över. Så vi hade tänkt visa honom en massa saker som är typiskt svenskt. Han ska få äta hemgjorda köttbullar med färskpotatis med lingonsylt och till efterrätt får han äppelpaj. Tydligen älskar han sverige, fattar inte varför, kasnke säger han bara det för att vara snäll, vem vet? 
Detta skulle postas i tisdags

Film

Publicerad 2012-08-27 17:03:10 i Allmänt,

Kollar på film med Simone nu. Är sjukt trött, specielt efter våran varma vita choklad dryk som vi gjorde, både hon och jag blev super trötta. Så nu ligger vi här i soffan och tar det lugnt! <3

Ps I love you

Publicerad 2012-08-26 11:41:19 i Allmänt,

Superbra film! Verkligen värd att se. Jag och amanda hade tänt några ljus och hade det jätte mysigt. Det är en sån där film man MÅSTE se! Typ som man måste ha sett "Rain man". Jag såg nu att jag hade råkat posta samma bilder två gånger! Så ni får fördöka tänka bort dem 2 som visas igen. Idag ska jag sitta i min säng och redigera bilder, kolla på film och läsa min bok, alltså bara ta det lugnt för jag börjar känna mig lite sjuk. Man vill inte behöva vara hemma från skolan när man precis har börjat. Det där lät konstigt men jag hoppas att ni fattar :) 
Här kommer en bild på "Rain man"
Och "Ps I love you"
 
Det kommer några bilder senare <3

så här går det när jag är lite rastlös

Publicerad 2012-08-25 20:25:40 i Allmänt,

Hej här är jag igen, sitter framför datorn och väntar på att efterrätten jg gjort ska vara klar i kylen. så därför har jag redigerat några bilder innan vi ska kolla på "Ps I love you"  som är ganska sorlig. såg på en ganska dålig film tidigare idag som hette "Just friends" med Ryan Reynolds lite för, jag vet inte hur jag ska beskriva det, men jobbigt konstig. Haha hoppas att ni fattar! världens bästa förklaring. 
 Kolla på den här bilden! jag har inte ändrat något med hyn och ändå ser det helt perfekt ut. Jag brukar faktist inte fixa hyn så mycket på mina bilder längre. när jag var nybörjare på att redigera bilder var jag jätte dålig, så då visste jag inte att det såg så dåligt ut och jag visste inte att man kunde minska styrkan. Så på bilderna ovan är det faktist inte redigerat så mycket! Och visst var jag duktig idag som gjorde så många inlägg? <3

Mysdag!

Publicerad 2012-08-25 12:29:06 i Allmänt,

Idag ska jag och Amanda ha en riktig mysdag, mamma och pappa får gäster så vi ska baka lite och se på ngn mysig film ikväll. Ska ta det sista doppet i poolen innan pappa har bestämt sig för att stänga av värmen. Igår såg jag en film som hette "Man on a ledge" den var superbra! 

Regnet bara öser ner!

Publicerad 2012-08-23 19:11:37 i Allmänt,

Fin rubrik va? Varje gång någon säger "sorry" så tänker jag alltid att dem också säger "for party rocking" Är inte det lite konstigt? Och när någon säger Head and shoulders schamponet kommer det alltid knees and toes, knees and toes, eyes and ears och så slutar det där fast låten ska egentligen fortsätta. Haha lite udda men alla som känner mig vet att jag är lite konstig! <3 Idag har jag varit i skolan och fick börja rita en skiss på en slangbella. tänkte försöka göra en ny header eftersom den förra var inte så bra :( 
 

Jobb!

Publicerad 2012-08-21 18:33:18 i Allmänt,

Nu har jag fått mitt första fotojobb! Hon ville att jag skulle ta kort på henne när hon rider <3 Det är Amandas (syster) kompis som vill att jag ska ta kort på henne när hon rider :) Inte så stort men ändå kul tycker jag!  Här kommer nån bild från fotodagen
 

Tips!

Publicerad 2012-08-18 10:27:32 i Allmänt,

Tänkte ge er några tips så här kommer den första:
 
Ett roligt sätt att komma ihåg en händelse är att torka en blomma därifrån! Den här blomman kommer från när vi besteg ett berg i Frankrikes alperna
Nr 2:
 
Jag gillar att rita precis innan man lägger sig så därför har jag pennorna precis vid sängen, nästa morgon har de flesta rullat iväg någonstans så därför tog jag en gammal burk som låg och skräpade i källaren och la mina pennor där!
Nr 3
:
Jag har en tom vägg så därför tänkte jag hänga upp bilder där, fast med olika ramar. Det gör väggen ännu mer intressant, man får dock inte använda för många olika stilar på ramarna då det kan se rörigt ut.
Nr 4
 
Ta ett gäng gamla bösker och stapla upp dem slarvigt i fönstrat eller någon annanstans. Dem här böckerna fick jag från ett gammalt hus vi köpte, det finns säkert på loppisar också. Men var försiktig så man inte får in vägglöss
Nr 5:
 
Odla luktärtor, de både luktar gott och är vackra. Det är en klängväxt så ha den gärna på ett ställe där den får utrymme att växa på. Den här växer på min balkong och doftar ljuvligt! Haha lät precis som i en reklam elr ngt!
Hoppas att ni gillade mina tips! <3
 

Mer bilder!

Publicerad 2012-08-16 22:12:25 i Allmänt,

Jädrar vad många gånger mitt inlägg om bilarna hade kommit upp! Såg det nu när jag skulle gå in och kolla vilka bilder jag hade lagt upp, så jag inte lägger upp dem igen!

Modellkompisar!

Publicerad 2012-08-15 23:06:51 i Allmänt,

Idag har jag haft det super kul! Vi gick ut i skogen och tog en massa kort. Först fick vi styla varandra och sen fick vi bestämma vilka poser personen ifråga skulle göra. Så självklart kommer det några bilder.
Lite sent men här kommer inlägget som skulle ha kommit igår :) 
 
Kommer mer bilder sen <3

Stockholm i mitt hjärta!

Publicerad 2012-08-13 13:14:51 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem från Gotland och visst var det jätte mysigt men som man brukar säga "borta bra, men hemma bäst" Det är skönt att få sova i sin egna säng! Eftersom pappa köpte en husvagn för ett tag sen tänkte vi att vi skulle prova att bo i den. Eftersom vi aldrig har varit tvunga att dela på en så liten yta blev det inte minst sagt intressant! Vi känner några som har flyttat till gotland så vi hade ställt husvagnen där. Eftersom att vi aldrig hade bott i en husvagn fick vi springa in till deras hus och låna toaletten för vi ville inte tömma toaletten :S. Vi fick sova hos kompisarna men vi lät bli. Den fösta dagen regnade det jätte mycket när vi åkte runt och kollade på Tomter/hus som vi kanske ville ha. Men det blir nog inget ställe på gotland eftersom tomten vi hittade vid strandkusten var för svår att bygga på :( Jag kommer antagligen ladda upp lite bilder från när vi fick jätte många flundror (fiskar) Vi rökte dem och åt dem middag! Fick 40 st! jag som bara har fiskat två gånger! Och då fick jag bara en fisk man inte ens kunde äta! )

tillbaka!

Publicerad 2012-08-10 22:52:35 i Allmänt,

Hej just nu är jag på gotland skriver mer saker sen ska se på en klassiker som heter "The notebook" Med Ryan Gosling och Rachel Mcadams. Jag vet att det har varit dålig uppdatering och jag hoppas att de som fortfarande läser kommer att stanna kvar <3 Som vanligt kommer det lite bilder som jag har tagit för nästan två veckor sedan under stockholm cruise night. För er som inte vet vad det är så är det en kväll när alla som har en amerikanare (gammal bil från 70-talet) dem kör runt i stan på kvällen.

Om

Min profilbild

Hanna och Rebecka

Vi är två tjejer som är 15 och gillar att fota på vår fritid när vi inte gör läxor. Vi hoppas att vi inspirerar er med våra bilder som är redigerade av oss. Vi har tagit alla bilder om det inte står annat, skriv till oss om vi råkar lägga upp en bild som ni har tagit och det inte står det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela