Hannabecka

Fotoblogg

Okej

Publicerad 2012-05-30 19:51:25 i Bilder,

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera... men becka har börjat ännu mer! och det är ju positivt. Har bara verkligen inte haft tid, jag har haft så sjukt mycket saker att göra. Men på fredag är förhoppningsvis allt klart!  Idag har jag typ bara pluggat.

Plugg och mat. :)

Publicerad 2012-05-29 19:31:48 i Allmänt,

Sitter i sängen uppe på mitt rum, lyssnar på Coldplay och äter sallad, och pluggar. :) Det är faktiskt mysigt. Ska redovisa engelskan imorgon eftersom Amanda är borta på fredag, och det ska faktiskt bli skönt att få det överstökat. Sen har jag bara No kvar, och sen är jag helt klar! Det känns så himla sköööönt! :)

Nu ska jag fortsätta plugga. :)



//Becka.

Plugg.

Publicerad 2012-05-28 17:52:00 i Allmänt,

Ligger i sängen och pluggar. Duschade precis och väntar på att Julie ska komma hem så att vi kan plugga tillsammans sen.
Imorrn börjar jag 10.20, och hade egentligen tänkt att bada innan det. Men så blir det inte. :) tyvärr.
Nu ska jag fortsätta plugga i alla fall.



//Becka.

Hejhej. :)

Publicerad 2012-05-24 20:12:00 i Allmänt,

Kom hem från Italien i söndags - och det var verkligen en sjukt underbar resa! Har aldrig varit på en så bra resa i hela mitt liv!
Vi fick jätte mycket frihet runt lunch tid - där ledarna berättade vad vi skulle ha gjort innan vi träffades på ett visst ställe en viss tid. Som att gå in i dessa kyrkor och ha ätit.
På kvällarna lekte vi lekar och hade andakter (som var supermysiga). Finns inte riktigt ord som kan beskriva resan.

Idag hade jag sovmorgon till tio i alla fall, så jag och Julie gick ner till sjön och badade. Det var inte kallt... Det bara gjorde ont. Så det var jätte kallt, men man frös inte... Svårt att förklara xD
Doppade mig från stegen en gång och hoppade från trampolinen en gång... Det tog tjugo minuter XD Julies hund Adam var också med och lekte med en bit rep på bryggan medan vi badade. Super mysigt. :)

Ska fortsätta plugga nu - och sen ikväll se på ESC. Tror faktiskt Sverige har en chans i år. :)

Ska förresten sova över med Hanna från lördag till söndag... Så det ska bli mysigt. Hon tvingade mig att ta en massa kort. Dx fast hon har redan konstigt många kort på mig. O.o stalker... Det är hon som behöver fotograferas!
En sak till som är lite störande. På headern så är det bara bilder på mig... Dumma Hanna. Aja. xD

//Rebecka.

23-05-12

Publicerad 2012-05-23 21:43:50 i Bilder,

Tror jag är pollen allergiker... för jag nyser jätte mycket när jag är utomhus och mina ögon kliar. Idag var jag med Frida. Vi tog lite bilder så här kommer en lägger upp fler imorn:

Dålig bloggning

Publicerad 2012-05-22 18:28:35 i Allmänt,

Hej nu sitter jag i köket och pluggar. Har inte bloggat på några dagar men jag har faktist varit ganska duktig med att uppdatera helatiden så ibland får det hända sånt. Det är verkligen sommar väder idag! Hade på mig min klänning imorse men satte på mig andra kläder frö det såg ut som om det skulle bli kallt idag. Fick ångra mig väldigt mycket! hade på mig svrta jeans och en långtröja!! Varmt! Men imorn ska jag ha på mig klänning eller åtmindstonde shorts! <3

Dålig bloggning

Publicerad 2012-05-22 18:28:34 i Allmänt,

Hej nu sitter jag i köket och pluggar. Har inte bloggat på några dagar men jag har faktist varit ganska duktig med att uppdatera helatiden så ibland får det hända sånt. Det är verkligen sommar väder idag! Hade på mig min klänning imorse men satte på mig andra kläder frö det såg ut som om det skulle bli kallt idag. Fick ångra mig väldigt mycket! hade på mig svrta jeans och en långtröja!! Varmt! Men imorn ska jag ha på mig klänning eller åtmindstonde shorts! <3

:D

Publicerad 2012-05-20 17:10:47 i filmer <3,

Idag hade jag min sista moppekurs. Nu ska jag dra iväg med några kompisar för att övnings orientera i skogen inför imorn. Igår så jag Moneyball och jag glömde bort att lägga upp en bild på "stay" som jag såg i förregår tror jag. "Stay" var jätte bra! Men den var lite förvirande ibland, stort sett var den bra! Och Moneyball var väll ganska bra. Den handlade om baseboll och jag är inte så intreserad av det så...
  Med Ryan gosling, kommer inte ihåg vad de andra hette.
 Med Brad pitt.

Min dag

Publicerad 2012-05-19 19:03:16 i Bilder,

Idag skulle jag ha moppekurs så jag var tvungen att gå upp halv sju för att pappa skulle hinna skjutsa mig till solvala där kursen var. Som tur var hamnade jag i en jätte bra grupp! Vi hade typ en rast på en kvart varje timme. Sen var vi skulle vi äta lunch på ett jätte sunkigt hamburge ställe :S Åt bara en korv och den var äcklig
:( Vi slutade halv två. Mamma och pappa hämtade upp mig för att åka til Zetas trädgårdar där jag köpte några blommor som jag ska ha på min balkong. Kom hem för inte en så lång tid sen. Nu ska jag plantera mina växter och fixa lite på balkongen. Jag skrev allt det sista utan att titta på tangentbordet!!

Ryan Reynolds

Publicerad 2012-05-18 13:23:33 i filmer <3,

Igår såg jag på tre filmer :3 Först såg jag klart på:
The Beach med Leonardo Dicaprio:

Sen såg jag Remember the titans Med Denzel Washington, Will Patton och Wood Harris. Donald Faison var också med och det är han som är med i Scrubs. Ryan Gosling var också med men han hade inte en så stor roll.


Change up Med Ryan Reynolds
 
Nu ska jag se på Step up med Channing Tatum från Dear John. Puss och kram skummbanan! <3

Skit i det roliga och plugga...

Publicerad 2012-05-17 11:42:18 i Allmänt,

Jaha nu måste jag plugga som vanligt. Jag ska ju på moppekurs på lör och sön. Jag kommer att göra provet på sön, och jag har nästan inte pluggat alls! Det skulle inte förvåna mig om jag inte klarar det :( Men då får man bara anmäla sig till en ny provtid så då kommer jag kanske ha mer tid att plugga. Men det är ju självklart mycket skönare att redan ha det gjort! <3

Nein!

Publicerad 2012-05-16 15:01:55 i Allmänt,

Jag skulle ta världens finaste bild på Molly när hon sov i mitt knä, men när jag skulle sträcka mig för att nå kameran tappade jag den lite så det lät jätte mycket. Så nu har hon sprungit iväg :(

15-05-12

Publicerad 2012-05-15 17:20:02 i Bilder,

Har kommit hem från skolan. Sista riktiga hkk lektionen var idag! Funderar på hur jag ska fixa min tomma vägg... Nu ska jag se på en film, har inte bestämt vilken jag ska se men det löser sig nog ;)

Jag ägde!!

Publicerad 2012-05-14 21:16:47 i Allmänt,

Min moppe har växlar så man måste lära sig hur man växlar och allt det där med kopplingen. Idag övningskörde jag och det gick jätte bra! Det blev inte hackigt någonstans :D Nu sitter jag min min säng (Har inget bord) och försöker klura ut vilken bild jag ska redigera. När jag har tagit kort redigerar jag några bilder från den händelsen. Men när jag inte har tagit kort och jag ändå vill redigera tycker jag att det är tråkigt om jag redan har redigerat några från samma händelse. Men jag kan tycka att det är kul om det är länge sen, men jag har redan gjort alla! så jag måste verkligen ut och ta kort! Det skulle vara kul om jag hade värsta studion (egen som jag har satt ihop själv, typ några lakan och sånt :3)  nu insåg jag att gubben jag precis gjorde ser ut som en gubbe med jätte näsa! haha! Kännet att det blev ett väldigt snurrigt inlägg.

rabarber och rabarberpajer

Publicerad 2012-05-13 20:11:03 i Bilder,

Igår var jag på bröllop i dalarna. det var min kusin som gifte sig :D I fredags var jag fortfarande inte klar med min klänning (Jag hade inte sytt något på den hemma :S) Så jag satt när vi kollade på tv och sydde klart den :D Så igår hade jag mitt hår i en svinryggs liknande frisy, röda läppar, förstärkt skönhetsfleck, mycket eye liner (dip liner) och min klänning. Vi åkte hem ungefär vid 11 så vi kom hem ganska sent. Idag har jag inte gjort så mycket jag städade mitt rum, och gick ut med humlan. Vart tog min dag vägen? Jag har redigerat en del bilder också, nu när vi pratar om det så ville jag bara säga (skriva?) att Rebecka var jätte gullig i det förra inlägget! <3 Hoppas hon har det bäst med Moa i Italien!! <3 Bilder från igår: Glömde att säga att det var 50-tals tema på bröllopet :D Och min kusin sydde brudens klänning och min moster gjorde bröllops tårtan

Haha.

Publicerad 2012-05-10 18:17:14 i Allmänt,

Sitter vid köksbordet och pluggar... Okej, nu gör jag inte det. Haha. Tog en paus och redigerade en bild... Jag suger på det har jag märkt o.o Det är lättare att ta en bra bild än att redigera en rätt bra bild till en bra XD Hanna är för bra på det där, så man sätter så höga krav på sig själv. x) Så... Ja. Jag vet inte riktigt hur den blev. o.o
Aja. Nu ska jag fortsätta plugga. :)




FÖRRESTEN! Imorgon åker jag till Italien! Så jäkla... Jag är så himla taggad! :) Moa och jag typ pratar om det hela tiden. Så himla kul. :)

//Becka.

Ut till regnet

Publicerad 2012-05-10 16:59:09 i Bilder,

Igår kom amanda till mig och sa att hon inte hade något att göra, så vi började ta kort på när vi skakade på håret. Nu har jag kommit hem från skolan, jag började plugga lite och se gick det över till att jag började phoyoshopa med några bilder, hehe (som vanligt). Nu ska jag ut med hunden. sen ska jag plugga lite till och sy min klännnig!! annars kommer jag inte kunna ha på mig nå¨got på lördag! här kommer bilderna från igår:

Inneväder

Publicerad 2012-05-09 14:36:39 i Allmänt,

NU sitter jag hemma i mitt rum och lyssnar på när regnet träffar fönstrena. Har precis kommit hem från skolan :) Ska göra lite läxor som vanligt och jag ska försöka se en film! Annárs måste jag verkligen försöka sy min klänning. Ska försöka vara effektiv med läxorna så jag kan ha mycket mer tid åt lite roligare saker. så därför tänker jag inte lägga upp någon bild eller skriva ett längre inlägg för jag måste plugga -.-

God natt. :)

Publicerad 2012-05-07 22:41:39 i Allmänt,

Sovmorgon imorgon, så passar på att vara uppe lite längre. :) haha. Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag lägger mig bara.
Pluggat och städar sen jag kom hem, och  nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Har blivit helt besatt av en låt. Haha. Lägger upp den här ↓ sen.
Har bara syslöjd imorgon, så det är nice. :) vet inte om jag ska följa med in till stan imorgon... Tror inte det. Har så mycket att göra inför fredag. Åker till Italien då btw. :DD



Lyssna på alla andra låtar också... Tycker den där är bäst. Men LMFAO covern är också bra. :3

god natt. :)

//Becka.

Jaha!

Publicerad 2012-05-07 20:01:43 i Allmänt,

Nu känner jag mig jätte duktig för jag har suttit i min säng hela dagen och pluggat! Nu ska jag hålla på med lera till kvällsmyset <3 imorn ska jag,Simone och Rebecka dra in till stan. Kommer lite bilder snart <3

Min dator

Publicerad 2012-05-06 17:04:05 i Bilder,

jag tror min dator är sönder för helt plötsligt stängs den av! skit störande. Har inten gjort så mycket idag, bara pluggat. Vill ha det gjort för då har jag nästan inget att göra då kan jag slappa efter skolan. Jag måste hinna sy min klänning jag ska ha på bröllopet nästa helg och jag skulle gärna vilja göra klart min gubbe  till på onsdag då vi har bild. så därför får ni bara lite bilder:

Hej på er!

Publicerad 2012-05-04 19:43:15 i Bilder,

haha kom inte på en bättre rubrik. Idag har jag haft franska prov och det gick bra! Synd att det fina vädret försvann :( här kommer lite bilder från valborg (lite försenat, hehe)

Haha!

Publicerad 2012-05-01 14:53:29 i Allmänt,

På Lördag ska jag på poledancing med mina kusiner. Det är en möhippa. Alla ska ha hotpants och linne på sig medan man dansar med en pinne! PINSAMT! Men det ska bli kul att få vara med släkten :D Nu ska jag plugga :( ska bli skönt att få alla prov klara så man bara kan slappa tills sommarlovet kommer. Jag har märkt att jag skriver mycket snabbare om jag sitter ensam. om någon annan är med mig är jag värsta snigeln! Lägger inte upp någon bild idag vill bli klar med pluggandet först :D

Om

Min profilbild

Hanna och Rebecka

Vi är två tjejer som är 15 och gillar att fota på vår fritid när vi inte gör läxor. Vi hoppas att vi inspirerar er med våra bilder som är redigerade av oss. Vi har tagit alla bilder om det inte står annat, skriv till oss om vi råkar lägga upp en bild som ni har tagit och det inte står det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela